Insula Diavolului la Final Frontier 2016

Se spune din bătrâni că nu aduce anul ce poate aduce ceasul. Nu ştiu alţii ce părere au despre înţelepciunea populară, dar în cazul meu s-a adeverit. După ce am bătut palma cu cei de la Editura Crux treburile s-au pus ca pe roate.

După lansarea primului volum din trilogia „Predestinare genetică”  („În sângele tatălui”) la  Târgul de carte Gaudeamus 2015, la Final Frontier (2 – 3 aprilie, 2016) se va lansa şi volumul „Insula Diavolului”, cel de-al doilea din seria care-l are ca protagonist pe controversatul Congresman Dawson.

Un volum la care am lucrat mult – practic, vacanţele şcolare de iarnă s-au consumat în „contul” lui Dawson – dar asta chiar că nu mai contează având în vedere rezultatul final. Rezultat final de care nu este străină şi Deea Sterea, celei care îi este dedicată acestă carte. Ştie ea de ce anume.

Din păcate, nu pot ajunge la lansare, anumite probleme de serviciu, cât şi de ordin personal, mă împiedică să fiu printre primii care vor atinge cartea. Şi sper să mă ierte cei cărora le-am promis autografe dar – după cum se vede – sunt cam lipsit de cuvânt.

Lectură plăcută s-aveţi. Sper ca „Insula Diavolului” să vă ofere acele clipe de desfătare literară la care jinduim cu toţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *