AM FĂCUT UN AN DE BLOGĂREALĂ…

Astăzi am împlinit şi eu un an. Un an de blogăreală. mitoceanu.com a împlinit un an care, pentru un blog, este o vârstă respectabilă deoarece statistica spune că cele mai multe dintre bloguri nu prind vârsta asta. Motive se pot invoca, şi pentru faptul că blogurile se ofilesc înainte de vreme, şi pentru cel că al meu încă mai respiră.

În ceea ce mă priveşte, am ajuns la concluzia că merită să am blog. Mai vorbesc despre mine, despre cărţile mele şi cărţile care mi-au plăcut şi nu mi-au plăcut. Mai aflu una, alta, şi recomand şi altora. Şi, uite-aşa, timpul petrecut în faţa calculatorului nu mai este distracţie ci muncă.

Cam ce-am făcut cu blogul meu într-un an de zile? Am publicat 268 de posturi (inclusiv cel de față). Dintre acestea, aproape 70 au fost recenzii. De carte, cele mai multe, și un film.

Am primit circa 10000 de vizite. Nu vă luați musai după contor, a fost restartat de vreo două ori. Deci, am zis! 10000. Cine vrea să spună altceva, e liber s-o facă.

Pe-aici s-au înregistrat și niscaiva comentarii. Peste 300. Din care vreo jumătate ale mele, că în general am răspuns și eu la comentarii. Cam vreo sută au ajuns la lada de gunoi. Cine înjură, pleacă. I se dă cu ,,șters,, de unde și utilitatea butonului cu Delete.

Una peste alta, a fost un an bun, cred eu. Mulțumitor. Spun alții.

6 thoughts on “AM FĂCUT UN AN DE BLOGĂREALĂ…”

  1. Să fie într-un ceas bun aș zice, dar a ajuns deja la venerabila vârstă (da, e venerabilă pentru că, într-adevăr, multe bloguri nu ating un an – luați exemplul meu aici) așa că tot ce pot să spun e că vă doresc cât mai mulți cititori (că zerourile din statistici nu reprezintă totul) și… cât mai multă inspirație!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *