AM TRECUT PE EDITORIALE…

Da, se pare ca am mai adaugat ceva in priceperile de pe CV. Editorialul. Sunt deja la al doilea editorial publicat in „Monitorul de Botosani„. Primul a fost saptamana trecuta.

Ieri am vorbit despre Olimpiadele Foamei. Cine crede ca m-am gandit la „Jocurile foamei” de Suzanne Collins nu greseste deloc.

„Când credeam că am terminat cu Olimpiada (şi s-a terminat prost, dar asta nu ar trebui să ne mire), hop! mai apare o bombă. Nu sunt bani pentru premierea sportivilor care, de bine, de rău, au reuşit să aducă acasă ceva medalii. Şi n-ar trebui să ne mire nici treaba asta, că nu sunt bani.  Bani nu au fost nici pentru organizarea Olimpiadei, la o adică. În timp ce alţii au încercat să ungă rotiţe la Londra pentru ceva medalii, fie şi de bronz sau de lemn, la noi nu sunt nici de unele.
Odată cu Olimpiada s-a terminat şi cu o campanie care, cel puţin pe mine, m-a cam călcat pe nervi. Carrefour România s-a gândit să ajute olimpicii. Cum anume? Cine a trecut prin lanţul lor de super magazine era îmbiat de afişe sclipitoare să doneze pentru Olimpiadă. Mai exact, pentru a sprijini sportivii români prezenţi la Olimpiadă.”

Pentru restul articolului, clic aici

Pentru primul editorial din Monitorul, clic aici

2 thoughts on “AM TRECUT PE EDITORIALE…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *