Când pe antenişti nu-i duce capul…

Mă scot din sărite indivizii care îşi produc talentele de pretinşi ziarişti pe la Antene. Indiferent de ce număr poartă, tot aceiaşi halitori de rahat. Mai pe scurt, cum e turcu şi pistolul. Adică cum e Voiculescu, leit angajaţii. Ieri dimineaţă, că tot am deschis televizorul să văd cum e treaba cu vremea (dacă interesează pe cineva, a trebuit să mă pornsc la drum şi m-am interesat pe toate căile dacă se poate sau nu, că zilele astea e coduri, cum s-ar spune pe la Bucale).

Butonând după date meteo, dau pe una din Antene. Şi acolo ce să vezi? Ditamai specialiştii îşi dădeau cu părerea. Cică troienele de zilele acestea sunt aur curat pentru culturi. Că le protejează ca o plapumă, în special pe cele de grâu şi cartof. Da, cartof. Barabule.

Treaba cu grâul o înţeleg. O ştiu de când eram de-o şchioapă. Grâul se seamănă toamna şi doarme sub pătura de nea până în primăvară. Este şi grâu de primăvară, dar e altă problemă. Dar cartof semănat toamna? N-am auzit. De fapt, am auzit. La Antene.

Iar antenişti îşi dădeau înainte cu părerea că ce bine prinde la barabule zăpada.

Măi, ăştia sunt tâmpiţi din născare. Pentru că e o condiţie fără de care nu se poate să fii angajat la Antene. Dacă eşti prea deştept, du-te şi cară lădiţe la un depozit, la Antene Felix nu te primeşte decât dacă mintea ţi-e praştie. Cu boi ca Gâdea, Gherghe şi cine se mai produce pe acolo, nici nu e de mirare ce inepţii emit.

Barabulele de iarnă. Să le mandibuleze Felix şi echipa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *