Câteva precizări necesare

În ultima vreme, poate că aţi observat (nădăjduiesc din tot sufletul să fie vorba de cât mai mulţi, pentru că altfel unde este tot farmecul?) m-am dedicat ceva mai mult blogului. De fapt, cred că m-am dedicat în ultima săptămână mai mult decât în restul anului. Restul care a trecut deoarece ce  mai rămas nu se ştie ce aduce. Sau aduce ceasul…

Dar să revenim la blogurile noastre. Sau la blogul meu, că despre el e vorba. Spuneam mai demult că nu prea scriu de vreme ce Inspiraţia zace pe canapea la mine. Şi nu se cade s-o las să lâncezească. Inspiraţia scriitorului, nu a truditorului de pe blog. Aia e altă mâncare de peşte.

Ei bine, Inspiraţia nu a plecat. Dar şi-a cam luat tălpăşiţa cheful de scris. Despre asta o să vorbesc cu altă ocazie. Şi, de vreme ce-mi place să scriu,  de ce să nu mă ocup de blog?

Prin urmare, o să dedic ceva mai mult blogului şi unor proiecte mai mult sau mai puţin personale. Şi, de vreme ce m-am decis astfel, e vorba şi de puţină organizare. Pe zile.

Luni. Voi citi mai mult. Şi o să vă ţin şi pe voi la curent. Aşadar, luni e ziua cărţii. Pe care o citesc sau am citit-o. Am o listă suficient de lungă cât să-mi ocupe vreo doi ani. Şi or să mai fie.

Marţi. Chiar dacă marţi sunt ceasuri rele, e o zi în care mi-am propus să fac ceva pentru Botoşani. Oraşul chiar merită promovat şi, pentru început, mă voi ocupa de casele cu istorie. Sunt atâtea şi atât de puţin cunoscute. Pentru început… Deci, marţi, ziua caselor cu istorie, ziua caselor care inspiră…

MIercuri. Zi de top, cum s-ar spune. Îmi mai dau şi eu cu părerea. Am de unde, am pe ce, de ce să nu o fac? Dacă am şi pentru cine, nici nu ştiţi ce fericit o să fiu. Să încercăm. Zi de top, ziua topurilor. Mai mult sau mai puţin personale, mai mult sau mai puţin trăsnite.

Joi. De vreme ce se apropie week-endul, puţină relaxare nu strică. Aşa că… Bagă bancuri. De producţie proprie, am oarecare pretenţii de la mine la capitolul acesta. Să vedem cine o să râdă la urmă…

Vineri, zi la liber. Adică nededicată vreunei categorii anume. Ziua când spun ce-mi trece prin cap la liber, neîngrădit de vreo promisiune făcută acum.

Sâmbătă. E ziua dedicată activităţi mele jurnalistice. O frântură din editorialul de la Monitorul şi link pentru cine vrea mai mult.

Duminică… Duminica e duminica. Zi liberă. Dedicată odihnei. Care nu poate fi decât activă.

Ei, cam acesta este planul de bătaie. Să văd cât mă ţine…

4 thoughts on “Câteva precizări necesare”

  1. Din câte știu tu ai și câteva cărți scrise. Să știi că un blog te poate promova mai mult decât ai crede astfel încât poate vei ajunge într-o zi să îți vinzi cărțile prin intermediul blogului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *