CE DIFERENŢĂ EXISTĂ ÎNTRE GUVERNUL PONTA 1 ŞI 2 ŞI GUVERNUL BOC 1, 2, 3 ŞI 4?

Nici bine nu s-au aşezat în scaune mascaţii de la USL în scaune că guvernarea lor, patronată de individul cu mutră de şoarece a început să semene din ce în ce mai mult cu guvernarea piticului. Adică -pentru cei care mai credeau că dacă vine Ponta la guvernare o să curgă lapte şi miere – şoarecele cu doctorat continuă exact aceleaşi reforme ca piticul cu coasă. În 2013 nu vor creşte salariile şi nici pensiile. De ce să se întâmple una ca asta? Că doar nu au crescut şi preţurile. Cât priveşte reîntregirea salariilor, apă de ploaie, nu asta a promis şi Boc? Pun pariu că o şi făcea. Creşterea taxelor, tot felul de impozite pe umerii celor care muncesc pe bune, o laie ajutor pentru întreprinzători. Cam acesta este programul guvernării Ponta. Adică ce a făcut şi Boc.

Reducerea numărului de bugetari… Parcă am auzit asta şi de la pitic. A, da şi dat vina pe cei de la INS. Că ei strâng cumva banii şi restul şi nu ăia de la Finanţe.

Tipic Boc, tipic Ponta.  La ce să ne mai aşteptăm?

Aceleaşi mutre de borfaşi parveniţi, acelaşi tip de ochelari, acelaşi zâmbet în ciuda celor care i-au votat.  Două cutre.

Ce diferenţiază guvernarea Pinguinului de cea a Şoarecelui? Paradoxal, dar Şoarecele este mai înalt decât Pinguinul…

One thought on “CE DIFERENŢĂ EXISTĂ ÎNTRE GUVERNUL PONTA 1 ŞI 2 ŞI GUVERNUL BOC 1, 2, 3 ŞI 4?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *