Ce găsim la Bănică?

După ce m-am ocupat, aşa, din lipsă de ocupaţie de Mihaela, fostă de fostă, că nici ea nu mai ştie cu cine ce şi cum, să fac niscaiva precizări şi despre unul dintre foştii ei, pe numele lui Bănică. Ăla de-i mai spune şi Ştefan Junior.

Să vă spun că individul mă enervează la culme? E puţin spus. Dar poate că nu interesează pe nimeni aşa ceva. Dar s-ar putea să intereseze altceva. Mai ales că e vorba de bani.

Nu-mi place individul, aşa, ca om şi nu-l suport ca actor. E mizerabil pe scenă şi în filme. Mizerabil în toată puterea de cuprindere a cuvântului. Dar, pe de altă parte, cântă mişto. Aşa că, antipatic, antipatic, dar am mers la un concert. Pe bani buni, că nu face ăl Junior opere de caritate.

Da, am avut puterea de a separa imaginea actorului antipatic, încrezut, arogant şi sforţat talentat de cea a interpretului. Şi am plătit pentru asta.

De ce? Pentru că individul în sine nu are puterea de a face astfel de departajări. Mai bine de jumătate din timpul alocat concertului individul nu a cântat. Miorlăia un cântec, apoi se producea cu ceva glumiţe. Glumiţe care l-au făcut simpatic pe Bănică Senior când era la grădiniţă, de-i spuneau educatoarele „Bravo, mă Bănică, ce deştept mai eşti, de-i creşte tu mare şi să ai un băiat care să-ţi calce pe urme”. Mai pe scurt, glumiţe lipsite de haz.

Dacă producea una, două asemenea „flori de spirit” era de înţeles. Era de iertat. Dar mai bine de juma’ de concert s-o ţii în porcărele? De ce? Să vă spun eu de ce. Marele interpret şi ce se mai crede Bănică Junior, ţine să-şi menajeze vocea. Şi chiar o face, pe banii ăluia care e destul de fraier să asculte glumele lui răsuflate în loc să-şi ia un CD.

Eu unul m-am lecuit de Bănică. Când vreau să-l ascult, merg pe youtube, nu-mi iau CD. Decît dacă e piratat. Pentru că, la o adică, i-am plătit cu vârf şi îndesat pentru prestaţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *