CINE-L ARESTEAZĂ PE BOC?

Piticul ăla care a fost prim ministru şi acum este primar într-o urbe care nu a avut potenţa şi nici inteligenţa să-i dea cu flit, aşa cum merita, ne-a demonstrat încă o dată că se pricepe la toate. După ce a dat cu coasa atât prin trifoi cât şi prin lefurile bugetarilor, a dat cu barda în lemne sparte şi cu capul în ouăle lui taică-său, a alergat cot la cot cu maratoniştii de Ardeal (acolo maratonul e de 300 metru, moldovenii ştiu de ce) necrescutul minune a comis-o din nou. De data asta s-a urcat vatman pe tramvai. Cu ajutor lângă el, un vatman profesionist, că altfel nu se descurca, deşi mai bine-i stătea lui Emi pe post de fleoşcăitor de bilete decât pe scaunul vatmanului, cu trei perne sub cur şi o cărămidă pe acceleraţie.

Din câte ţin eu minte, pentru a conduce un tramvai pe şinele publice, că nu se poate spune drum public, ai nevoie de ceva litere în plus în permisul de conducere, cu vreo şase-şapte mai multe decât ştie Becali. Şi o şcoală pe măsură, că nu orice cretin poate conduce un tramvai. Mă întreb, are Boc şcoală de vatman? Bănuiesc că nu. Când era prim ministru era ocupat să scoată ţara din criză, nu să facă şcoală de tramvaişti. Şi să punem la socoteală faptul că avea şi călători, ba pe carosabil mai erau şi pietoni. Un pericol public, Boc ăsta. După ce a condus ţara unde a condus-o, încerca figura şi cu tramvaiul.

Cu alte cuvinte, nu avea niciun drept să se caţere pe locul vatmanului ŞI TREBUIA ARESTAT CA ORICE INFRACTOR. Scrie în Codul penal cam ce riscă deştepţii care conduc vehicule fără a avea permis sau care nu se încadrează la categoria pentru care ai permis.

Şi, după ce a arătat curul la naţiune, e drept că fără voia lui, Boc ne explică şi de ce ni l-a arătat. Că îl doare în cur de lege. Că, dacă vrea muşchii lui lucraţi la sala de forţă, se urcă şi vatman pe tramvai. Că legea e un moft pe care el îl tolerează şi nu se supune legii, aşa cum scrie prin des pomenitul articol 16 din Constituţie. El e Boc şi acolo, în Clujul lui amărât, nu-l arestează nimeni.

Poate-i dă gândul cel bun lui Boc să piloteze un MIG, că la avioanele sovietice ne e acum nădejdea…

3 thoughts on “CINE-L ARESTEAZĂ PE BOC?”

  1. cu primaru, dom’le, cu primarul… In rest, ce sa spun, daca ar fi sa aleg intre botosani si cluj, aleg botosani. intre cluj si alte orase din tara (fara bt) aleg clujul…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *