Cine vrea să ne scape de dictatură…

Cică la ora asta mare protest mare în Bucureşti. Contra guvernării USL. Care a adus ţara la mai rău ca pe vremea când şi premier şi preşedinte şi tot ce se poate era marinarul Băse.

Nu-i lucru rău că se manifestă. Dar cine sunt cei care vor să ne scape de dictatură? Nimeni altul decât Gheorghe Flutur, cel cu apucături de dictator judeţean şi interjudeţean. Odată, când o să fiu amărât sau furios sau cu capsa pusă o să vă povestesc o mică întâmplare la care am fost martor. Cu Gheorghe Flutur, mare campion al democraţiei. Omul care nu este în stare să poarte un dialog. Se descurcă doar la monologuri, adică atunci când vorbeşte doar el şi are impresia că ceilalţi nu numai că sunt întru totul de acord cu el, da-i mai şi sorb cuvintele. Adică cu nimic mai bun decât cei cărora le doreşte plecare grabnică.

Pe lângă el, latră şi Blaga. Alt campion al democraţiei de mâna a şaptea. Şi alţii ca ei.

Când o să înţeleagă Gheorghe Flutur şi alţii de teapa lui că România are nevoie nu de o rotaţie a guverărilor ci să plece toţi cei ca el (inclusiv cei de la USL, că sunt o apă şi-un pământ cu cei de la PDL) şi să facă loc unei noi clase politice, nu unei adunături de indivizi vopsiţi politic şi care nu ştiu nimic altceva în afară de ciolan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *