Comunicat pentru naţiune: Amendamentul Dawson în librării

Atenţie, comunicatul va sta pe prima pagină mult şi bine. Asta nu înseamnă că am renunţat la obişnuitele posturi zilnice.

Millennium Books şi Texarom au plăcerea de a vă anunţa apariţia romanului Amendamentul Dawson de Ciprian Mitoceanu, primul dintr-o amplă serie de autor. Amendamentul Dawson poate fi achiziţionat în format electronic de la Elefant.ro la preţul de 9,99 lei. Pentru detalii şi compatibilitate, ca şi pentru a citi un fragment din roman, daţi click aici.

Oamenii sînt egali între ei şi nimeni nu are dreptul să schimbe această regulă. Egalitatea de şanse este
un principiu pe care se bazează societatea modernă şi acest lucru este non-negociabil. Pînă într-o zi, cînd un congresman intră în istorie datorită amendamentului care împarte oamenii în categorii sociale în funcţie de înzestrarea genetică: Amendamentul Dawson. Şi iată cum lumea se schimbă din temelii…

Profesor de istorie ca formaţie, pasionat de literatură în toate formele ei, Ciprian Mitoceanu este unul dintre numele valoroase apărute pe firmamentul F&SF-ului românesc în primul deceniu al acestui secol. Prolific, posesor al unei imaginaţii prodigioase şi al unui rar talent de povestitor, Mitoceanu a debutat în 2008 cu romanul Colţii, iar ulterior s-a făcut remarcat prin numărul mare de povestiri publicate în mai toate publicaţiile de gen. Amendamentul Dawson inaugurează o serie care va fi continuată în curînd cu tripticul Predestinare genetică.

via Revista Galileo

2 thoughts on “Comunicat pentru naţiune: Amendamentul Dawson în librării”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *