Cronică de întâmpinare la romanul „Faţă în faţă”

Încetul cu încetul, seria „Predestinare genetică” reuşeşte să se impună. Acum două zile stocul rezervat precomenzilor s-a epuizat, o veste care m-a luat prin surprindere (deşi poate că nu ar fi trebuit, având în vedere numărul mare de mesaje anterioare al căror subiect comun era reprezentat de volumul trei din „Predestinare genetică”). Dar, de vreme ce s-a întâmplat, nu pot decât să mă bucur. Şi să mulţumesc pentru asta cititorilor. În primul rând. Acest miracol li se datorează. În totalitate.

Însă veştile bune nu se opresc aici. Înainte de lansare volumul „Faţă în faţă” a benficiat de o cronică de întâmpinare, semnată de Millie.

Suficient de incitantă cât să-l determine chiar şi pe autor să recitească ce a scris. Sincer!

„Dragi cititori, în amurg de toamnă ne regăsim şi noi faţă în faţă cu încheierea seriei Predestinare Genetică a lui Ciprian Mitoceanu, trilogie care ne-a ţinut cu sufletul la gură până acum şi ne-a răsturnat orice vis utopic pentru viitor. Dacă În sângele tatălui totul părea un joc, sinistru ce-i drept, dar poate era doar accident sau coincidenţă, coşmarul prinde contur şi învăluie realitatea în Insula diavolului, iar acum, romanul Faţă în faţă ne arată că există forme ale răului ce nu pot fi eliminate nicicând, în special când acestea poartă straie politice”.

Aşa începe… Dar continuă şi mai alert. Pentru cei interesaţi, cronica de întâmpinare este accesibilă aici.

Lectură plăcută să aveţi, dragi cititori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *