CUM SE POATE AŞA CEVA? CUM SE ÎNCAPE AŞA CEVA?

Ultima reclamă la berea „Ursus” m-a cam lăsat în ceaţă (aia cu femei frumoase şi femei frumoase). Nu-s eu mare băutor de bere, dar beau mai multă bere decât orice altceva. Şi mai consumam şi „Ursus”. Dar acum, nu ştiu ce să mai spun. A devenit dintr-o bere bună o bere dubioasă. De ce? Din cauza reclamei. Care susţine că „Ursus” conţine 100% malţ şi două tipuri de hamei. Păi dacă e 100% malţ, unde mai încape hameiul? Şi încă de două tipuri? Că peste 100% nu încape mai mult; până la urmă asta e bere şi nu realizare politică.

2 thoughts on “CUM SE POATE AŞA CEVA? CUM SE ÎNCAPE AŞA CEVA?”

  1. Sincer nu am fost atent, dar nu zice in reclama respectiva ca are 100% malt 🙂 Exista beri cu un aport extrem de scazut de hamei, insa, ca si-n cazul berii URSUS, acesta se adauga.

    Unde zice ca e 100% Malt?
    Probabil este o figura de marketing, atunci cand folosesti 100g malt si 1g de hamei, merge sa zici si asa. Nu ar fi fost acelasi impact daca zicea 90% malt, nu?

  2. cum spui tu, nene berarule. Stii mai multe decat mine despre bere. Tocmai acesta a fost si rolul postului, sa ma lamureasca si pe mine cineva. Dar mai sunt si alte ingrediente „secrete” pe care nicio fabrica nu le face publice. Zilele acestea poate o sa pomenesc de ele. Un individ de prin zona, care lucreaza la o fabrica de gen, la o betie a spus „daca ar sti omul ce bea, nu ar mai bea niciodata”. O vorba inteleapta. Cu acoperire. Numai bine berarule, mai treci pe aici, esti binevenit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *