DE VINERI, PENTRU SÂMBĂTĂ, APĂRUT AZI. ŞTIRI PUR ROMÂNEŞTI. ŞTII, ŞI LA CE TE AJUTĂ CĂ ŞTII?

Alaltăieri am primit, pe seară, un telefon de la un fost elev care, între două accese de râs, mi-a spus că ar fi bine să mă uit la televizor. De ce? Păi da, de ce? Că eu şi televizorul… Nu pot spune că suntem duşmani, dar nici pe bune nu prea ne avem.

Vedeţi ce scrie pe bandă la „Money Channell”?

Mda, mă uit şi ce văd. Reţineţi că era vineri. VINERI! Ca pe sclavul sexual al lui Robinson, ăla de-a rămas singur pe insulă până a găsit un canibal pe gustul lui. Că doar nu avea să ne spună chiar totul în carte…

Vineri, pe banda de stiri repetitive de la Money Channel românii din toată ţara erau înştiinţati că mâine, adică Sâmbătă, unele şcoli din judeţele Botoşani şi Suceava vor fi închise. Din cauza vremii.

De ce doar unele şi de ce doar Botoşani şi Suceava, asta nu am înţeles. Dacă spuneau că toate şcolile din România sunt închise, era de înţeles. În primul rând pentru că era sâmbătă 12 ianuarie. Sâmbăta e oricum zi liberă. În plus, pe 12 ianuarie elevii sunt încă în vacanţă.

O ştire gen „Antenele”, indiferent ce număr, că oricum pe ăia care lucrează acolo nu-i prea duce capul. Doar că s-a greşit canalul.

Mişto ţară, halal informaţie. Face toţi banii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *