Debut în… Revista de suspans

Cu ceva zile în urmă, chiar de 1 aprilie (poate 2, că nu-mi aduc bine aminte) – şi vă rog să mă credeţi pe cuvânt că nu e o păcăleală – mi-a mai fost publicată o povestire. De fapt, o parte dintr-o povestire mai lungă, pentru a afla ce şi cum, adică deznodământul, va mai dura ceva vreme, adică încă vreo două luni. Fără asta care a început.

Unde?

Cum unde? În „Revista de suspans„, sub bagheta lui Mircea Pricăjan, expertul experţilor în materie de Stephen King şi literatură horror. E pentru prima dată când îmi apare o povestire în „Revista de suspans” aşa că, din anumite puncte de vedere, se poate considera că am redebutat.

Ce?

Prima parte dintr-o nuvelă (având în vedere numărul de caractere e garantat nuvelă, dar sună bine şi povestire) intitulată „Libertate condiţionată”. În botezarea căreia Mircea Pricăjan a avut un rol fundamental. Adică el i-a dat numele, în timp ce subsemnatul se prefăcea că-l trece inspiraţia. Genial, maestre şi mulţumesc. Şi când mă gândesc ce denumiri îi găsisem eu… Mai bine lasă.

Pentru cei interesaţi de o lectură care să-i ţină cu sufletul la gură vreo două luni (îmi pare rău, dar mai devreme nu vedeţi un cuvinţel publicat), încercaţi aici. Aştept păreri…

Şi aşa, o mică provocare pentru cei interesaţi. Cum se termină toată afacerea asta? Puteţi ghici înainte de publicarea integrală a nuvelei?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *