Delimitare totală

Rândurile de mai jos se adresează în mod exclusiv celor din Mileanca. Şi nu tuturor, ci doar unei părţi nesemnificative a faunei de aici care, încăpăţânându-se să păşească în două picioare, a ajuns să creadă că are dreptul de a trăi ca în telenovele. Adică urzind la cale tot felul de afaceri şi capcane.

Mai concret, este vorba despre ultima afacere gen „Balul gospodarilor” cu variaţiunea „8 martie”. În urma chiolhanului de la şcoală a rezultat un articol pe botoşăneanul. La care articol au început să se adune comentarii, în buna tradiţie locală. Iar primul dintre acestea este semnat de un anume MC. Pentru cunoscători, iniţialele subsemnatului. Implicit, se sugerează că eu aş fi ăla. Nu este pentru prima dată când numele meu este legat de comentarii răutăcioase la adresa unor „personalităţi” locale. Într-o vreme, se vehicula că m-aş ascunde în spatele faimosului XYZ care-şi făcea de cap pe Infomileanca.

Vreau să precizez din capul locului că nu mă interesează. Nici subiectul, nici comentariile aiurite. Lăsând modestia şi falsa modestie (a se citi ipocrizie) la o parte, am alte expectanţe. Alte aşteptări, alte speranţe, tradus pentru acea faună din Mileanca suferind de telenovelizare. Şi pentru ca speranţele să devină certitudini, trebuie să muncesc,  iar asta cere timp, energie, ambiţie. N-AM TIMP PENTRU VOI. Timpul, energia mea, sunt puse în slujba altor priorităţi. Pe care voi, cei care vă pierdeţi timpul înroşind internetul cu comentariile voastre idioate, n-aveţi de unde să le înţelegeţi. Pentru că nu vă duce capul. Aşa că limitaţi-vă la ceea ce ştiţi să faceţi mai bine, dar nu aruncaţi responsabilitatea pe spinarea altora.

Nu am nici în clin, nici în mânecă  nici cu articolul, nici cu comentariile. Pur şi simplu nu mă interesază. Dacă am ceva de reproşat cuiva, obişnuiesc să i-o spun în faţă sau să-i transmit mesajul printr-o persoană de încredere — sunt atâtea că nu trebuie să-mi fac griji din acest punct de vedere. Aşa că…

NU-MI AMESTECAŢI NUMELE ÎN CIORBA VOASTRĂ. NU MAI COMENTAŢI ÎN NUMELE MEU. DACĂ SIMT NEVOIA SĂ-MI DAU CU PĂREREA, AM SITE-UL MEU PENTRU ASTA.

P.S. Să scriu asta, mi-a luat vreo cinci minute. Existau o mulţime de alte modalităţi mult mai productive de a le utiliza. Dar fauna se cere băgată în seamă…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *