DESPRE O PROVOCARE MAI VECHE ȘI O LANSARE (ȘI PUȚINE REGRETE)

Acum câteva zile spuneam ceva despre o provocare. Una căreia speram să-i fac față. Astăzi vă pot da ceva mai multe detalii despre respectiva încercare, mai ales pentru că cel care mi-a adresat-o a considerat că am trecut testul.

Provocarea era cam următoarea: Să deslușesc de ce anume trebuie să mai citim și ceva recenzii înainte de a ne apuca de citit propriu-zis cartea. Omul care a aruncat mănușa, nimeni altul decât Lucian, Manager General la Cititorul de cărti. Mai bine zis, de ce ar trebui să existe și recenzii de carte, eventual grupate într-un site? Cumva, actul de justificare a existenței unui site specializat în recenzia de carte.

Greu de răspuns la întrebare, dar cred că am reușit, de vreme ce răspunsul s-a constituit într-un editorial, publicat în loc de cuvânt înainte pe Cititorul de cărți. Dacă doriți să-mi aflați părerea, dați clik aici.

Astăzi Cititorul de Cărți s-a lansat oficial, cel puțin așa am înțeles din e-mail-ul primit de la manager. Să le urăm succes, și Cititorului de Cărți, și lui Lucian și echipei. Și la cât mai multe cărți recenzate.

Din păcate, am fost pus în situația de a refuza oferta de a face parte din echipă. Cel puțin la modul în care dorea Lucian. Nu pentru că nu mi-ar fi pe plac, dar în ultima vreme am avut de-a face cu alte provocări, și mai dure. Așa că, asta e situația, nu o să vedeți prea multe recenzii de-ale subsemnatului pe Cititorul de cărți. Cel mult editoriale. Nu de alta, dar mă văd silit să produc material care (sper) va fi recenzat. Inspirația a bătut la poarta casei mele și acum e instalată în sufragerie. Cât timp stă pe capul meu, trag de ea.

Încă o dată succes Cititorului de cărți. Și, înainte de a citi, mai citiți și acolo…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *