DEZAMĂGIT…

Zilele acestea politicienii mi-au dat un nou motiv de dezamăgire. Cum?! Încă mai găsesc motive dezamăgire de la grangurii care învârt țara asta pe degete mai abitir decât un olar zănatec în pană de idei? Mda, văd că se pricep, nevoie mare.

În colegiul senatorial în care-mi desfășor o mare parte din activitatea personală, ghiciți cine a fost propus să lupte din partea UNPR-ului? Adică a coaliției USL… Nimeni altul decât celebrul Șerban Mihăilescu, cunoscut mai degrabă sub numele de Miki Șpagă decât pentru activitatea politică. Care politică să fie și la el ca și la noi, adică austeritate până să-i iasă pe nas.

Și stau și mă întreb. De ce naiba ne alegem noi, cei de la cuiul hărții cu un candidat sosit aici de pe aiurea, de prin Teleorman, parcă (vedeți, nici măcar nu știu de pe unde provine individul)? Chiar nu avem și noi faliții noștri? Că am ajuns să socotesc că or fi prosti unii dintre politicienii botoșăneni, dar măcar sunt proștii noștri și, dacă ar fi să- raportez la Miki Șpagă, chiar sunt simpatici și merită votați. Așa că sunt dezamăgit. Cei de la județ nu mai au nici măcar potența de a impune ceva nume locale pe listă. Călcați în picioare și încălțați cu un șmecher venit de aiurea.

 

2 thoughts on “DEZAMĂGIT…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *