DOUĂ RECENZII

Se pare că bunul meu prieten, calculatorul, ţine să se despartă de mine pe bucăţi. La început a fost memoria, pe urmă cealaltă memorie. A urmat… Hei, dar ce spun eu aici? Şi ce legătură are calculatorul?

Păi, cum să vă spun? treaba cu recenziile s-a întâmplat Duminică şi eu nu am prins loc la calculator decât luni pe seară. Şi mai e treaba cu conexiunea, mama ei…

Ieri am încasat două recenzii pentru povestirea mea din Antologia Dincolo de noapte.

Mai întâi, a lovit Teodora Gheorghe, fata din luna.

Cine vrea să vadă recenzia (merită), poate să arunce o privire aici. Mulţumesc Teo pentru răbdarea de a-mi citi rândurile şi pentru cuvintele frumoase.

Apoi, la distanţă de câteva ore, a urmat Liviu Radu, pe Nautilus.

Mulţumesc domnului Liviu Radu pentru aprecieri. Mi-a plăcut chestia cum că nu rezist tentaţiei de a fi deştept, dar se spune că dacă nu rişti, nu câştigi. Eu am riscat, să văd cum rămâne cu câştigul. Pentru  recenzie, aruncaţi o privire aici.

Ei, cam asta a fost cu ziua de duminică. Antologia a ajuns la frumoasa sumă de cinci recenzii (despre care ştiu eu). Şi creşte, creşte…

2 gânduri despre „DOUĂ RECENZII”

  1. Se pare ca am fost inspirat cand am achizitionat cartea si am luat si autografe de la majoritatea autorilor. Sa fie fler sau noroc?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *