După bilanţ, planificări

Dacă în ceea ce priveşte bilanţul am stat destul de bine, în privinţa planurilor de viitor stau cumplit de bine. De ce să nu? Ca scriitor, îţi poţi face o mulţime de planuri, care se pot realiza sau nu. Şi într-un caz, şi în altul, Inspiraţia este de vină.

Dar pentru anul acesta am planuri mari. Ca de obicei, la fiecare început de an. Că doar n-o să mă dea pesimismul afară din casă tocmai acum.

Pentru început, vreau să termin ultima povestire începută anul trecut. I-o datorez lui Ştefan Ghidoveanu, MoşulSF pentru cunoscuţi, pe care l-am cam lăsat să aştepte. Bine, mi-am cerut scuze, dar o poveste bună e mai uşor de acceptat decât un car de scuze. Cu alte cuvinte, pentru început, doresc să-mi plătesc datoriile de anul trecut.

Mi-aş mai dori să finalizez măcar încă zece titluri. Anul acesta n-o să mai fiu aproape de zece ci chiar de zece sau mai bine. Sper din inimă să nu fiu nevoit să dau explicaţii la sfârşit de an cum că ştiţi, puteam scrie dar nu am scris… Sper să mă laud chiar cu mai multe.

Şi îmi mai doresc să finalizez măcar unul dintre romanele începute şi lăsate de izbelişte. Nu chiar de izbelişte, dar neterminate tot au rămas. Măcar pe cel cu vampiri… Sau pe cel fantastic. Ori pe cel cu călătoria în timp. Măcar pe cel cu zombi… Nu-i vorbă, este de unde…

Aşadar, dacă o să apar mai rar pe aici, să ştiţi că scriu. Mult şi bine…

A, da, şi ar mai fi ceva. Fără de care nu se poate, nu-i aşa? Geaba scrii dacă nu publici. Aşa că, din punctul acesta de vedere, aştept oferte…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *