FU BOOKFEST! ȘI AM FOST ȘI EU PE ACOLO!

Am ajuns și eu pe la Bookfest, pe sâmbătă. Cam pe fugă, e drept, dar era posibil să pierd lansarea Antologiei „Dincolo de noapte”? Deocamdată pot spune că nu am ratat lansarea. Prima mea antologie. Pe hârtie. Arată bine, nu?

Din păcate, nu am apucat să spun prea multe despre ea. De ce? Pentru că, odată revenit la bază, am constatat că bunul meu calculator și-a dat duhul. Prea mult spam, nenicule, prea mult spam. Și dă-i și luptă până să găsesc pe cinva care să-i dea de capăt, până să găsească piesa care s-a dus… Una peste alta, din cauza computatorului nu am făcut nicio postare de ceva vreme. Vina lui

Vina mea? PĂi abia ajuns acasă am realizat că, deși am cărat aparatul foto până la târg și înapoi, nu am făcut nicio poză. Absolut niciuna. De ce? Motivele, le bănuiți…

Ce să spun? A fost mișto, deși lucrurile s-au desfășirat mult prea repede pentru capacitatea mea de analiză și sinteză. Au venit majoritatea autorilor, dar nu am prea apucat să schimbăm prea multe impresii. Nu-i bai, mai bine o să fie la următoarea.

Am revăzut vechi prieteni, am întâlnit pentru prima dată oameni pe care-i știam numai de la telefon sau de pe mail. Pe scurt, m-am întâlnit cu Bebe și Nicu, Mike și Ona, Horia și Assasin, Eugen, MDP, Familia Ghidoveanu, Laura, Raluca, Oliviu, Gabi (pentru cei care nu-l știu, un amic cu care am stat 12 ani într-o bancă) și mulți, mulți alții. Să mă ierte cei care i-am uitat, dar scriu pe fugă să nu mă prindă ploaia pe la prieteni. Poate mâine mai multe. Până atunci, numai bine vă doresc!

 

2 gânduri despre „FU BOOKFEST! ȘI AM FOST ȘI EU PE ACOLO!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *