FU BOOKFEST!

Da, da, și am fost și eu pe acolo, am mai spus-o și ieri, pe fugă, foarte pe fugă. Nici nu era cum: la internet prin vecini și cu amenințarea unei averse zdravene de ploaie, bașca tunete și fulgere cât cuprinde. Prin urmare, exista amenințarea demnă de luat în serios că la un moment dat voi rămâne fără conexiune iar ca bonus voi ajunge acasă murat ca un șoarece înecat. Așa că ieri am scris cam pe fugă (de parcă acum aș scrie mai pe încet).

Ce să vă mai spun despre Bookfest? Că a fost frumos, am spus ieri. Dar o mai spus și astăzi, că nu mă doare gura. Am rămas oarecum surprins negativ de faptul că majoritatea editurilor aveau la cărți prețuri mai mari decât cele practicate pe site. Dacă e târg și încă de carte, păi să fie și ceva pentru sufletul cititorului. Erau și cărți cu prețuri mici, desigur, atât de mici că m-am întrebat de ce nu am avut naibii ceva răbdare să le cumpăr la o treime sau chiar la un sfert din prețul dat la timpul lor. Nu face nimic!

Sus, cărțile subsemnatului, alături de altele, așteptându-și cititorii. Și au fost.

Jos, subsemnatul la lansarea volumului Dincolo de noapte.  În negru, că era antologie de Gotic, la urma-urmei. Despre conținutul antologiei, zilele acestea…

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *