În curând…

Începutul de an a venit cu veşti destul de bune pentru activitatea literară a subsemnatului. Chiar foarte bune, aşa că mă feresc să ţin secretul doar pentru mine.

După cum probabil v-aţi imaginat, este vorba despre cărţi. Cărţi care poartă semnătura subsemnatului. Şi care vor fi foarte curând accesibile cititorilor.

Despre ce anume este vorba? N-o să spun chiar totul din prima; suspansul trebuie dozat şi, după câte se poate observa, chiar asta fac. N-o să dau chiar totul din casă. Spun doar că e vorba de două cărţi. Două…

Care vor fi prezente la rafturi reale sau virtuale curând. Foarte curând.

Voi reveni cu amănunte…

Staţi pe aproape… Suspansul pluteşte în aer.

2 thoughts on “În curând…”

  1. Bună vestea!! Dacă e vorba de Amendamentul Dawson (una din cele două), poate editura va acorda o mai mare atenție tehnoredactării. Am citit Amendamentul in format electronic, cumpărat de pe elefant (știu, a fost o altă editură implicată). Am găsit destule greșeli nepermise (propoziții începute cu literă mică, cuvinte lipsă din propoziție, lipsa punctului la sfărșitul propoziției). Și în primele două volume din Predestinare genetică am intălnit situații asemenătoare. Acum sunt la al treilea volum, erorile sunt mult mai puține. În rest, e de bine, îmi place ce citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *