ÎN SÂNGELE TATĂLUI – UN NOU ROMAN MARCA MITOCEANU CIPRIAN

Tîrgul de carte Bookfest se apropie (se va desfăşura între 30 mai şi 3 iunie, la Romexpo, ca în fiecare an), aşa că ne-am gîndit că ar fi timpul ca şi cititorii să afle pentru ce ar trebui să-şi pună bani deoparte.

Prin urmare, astăzi, Millennium are plăcerea de a vă prezenta romanul În sîngele tatălui de Ciprian Mitoceanu, prim segment al unei trilogii, Predestinare genetică, a cărei acţiune se petrece în acelaşi univers ficţional ca şi precedentul roman al autorului, Amendamentul Dawson (apărut în format electronic în februarie şi pe hîrtie în martie, la Final Frontier).

În sîngele tatălui aprofundează tema din Amendamentul Dawson, cea a unei societăţi în care ierarhia socială se stabileşte pe baza înzestrării genetice, şi se întreabă, între altele, care ar putea fi rolul şi locul unui serial killer într-o astfel de societate. Cititorii îl vor reîntîlni pe ambiţiosul congressman Dawson, autorul celebrului amendament pe baza căruia s-a construit noua orînduire prezentată în romanul anterior (care poate fi achiziţionat de aici sau aici).

Ciprian Mitoceanu – În sîngele tatălui – 224 pagini, paperback, format 125×195 mm, ISBN 978-6068113777, Millennium Books, mai 2012; preţ de vînzare recomandat: 25 lei.

preluare de pe revista-galileo.ro

3 thoughts on “ÎN SÂNGELE TATĂLUI – UN NOU ROMAN MARCA MITOCEANU CIPRIAN”

  1. Inca un motiv de mandrie ca sunt contemporan cu tine. Apreciez valoarea, iubesc cultura si respect oamenii de cultura.
    Daca am un regret, acela este ca nu pot inca sa pun si eu umarul la ridicarea valorilor si promovarea lor. Profesore RESPECT pentru ceea ce faci…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *