Întrebări și răspunsuri

Aveţi întrebări? Mă străduiesc să vă ofer răspunsuri. La întrebări pertinente, răspunsuri oneste.
AVERTISMENT! Voi răspunde doar întrebărilor care vizează activitatea scriitorului, cel mult cititorului Mitoceanu Ciprian. Să nu amestecăm borcanele, celelalte componente ale personalităţii mele cam au interzis pe această pagină.
Dacă, totuşi, vă interesează, să ştiţi că poziţia preferată este pe spate şi cu ea în mâini. Cum?! Cu cartea în mâini… La ce vă gândeaţi? Asta este poziţia preferată pentru citit.
Pentru alte ocupaţii, ei bine, citiţi mai sus.

6 gânduri despre „Întrebări și răspunsuri”

 1. Bunaziua…as dori sa stiu de unde a aparut numele de Haizencop….in acesta poveste?! Din cite stiu esista un singur nume de Haizencop Daniel ..fratele meu…care a decedut dupa putin timp de la nastere!!!..va multumesc..

  1. Bună ziua, mulţumesc pentru întrebare. Îmi pare rău pentru fratele dumneavoastra. Numele de Haizencop l-am „pescuit” odată când mergeam cu autocarul la Bucureşti. Unul dintre călătorii învecinaţi tot povestea despre cum s-a întâlnit cu Haizencop. Sau cam aşa ceva… Nu mai ţin minte ce şi cum, dar numele de Haizencop mi s-a imprimat pe creier. Sună mişto, ce să spun, are rezonanţă, prestanţă, tot ce-i trebuie. Cât despre Daniel… Este un nume destul de comun şi se foloseşte şi la noi şi la americani.
   P.S. Să nu se creadă că trag cu urechea la discuţiile particulare, dar cetăţeanul vorbea cam tare şi era imposibil să nu-l aud.

 2. multumesc pentr u raspunsul dat……..a cum as putea avea un libro cu tema respectiva…….? prn serviciul posatale as putea intra in posesul lui…..locuiesc de 15 ani in italia si nu cre sa il gasesc aici…..va multumesc…..

  1. Revista se găseşte deocamdată numai în format electronic, adică poate fi citită pe calculator, telefon, tabletă sau alte dispozitive. Pe viitor, este posibil să fie tipărită şi pe hârtie. Se poate achiziţiona de pe Elefant.ro –
   http://www.elefant.ro/ebooks/reviste-si-publicatii/dublu-tais-nr-ii-iulie-iiiiiii-210367.html
   sau Amazon.com
   http://www.amazon.com/Dublu-Tais-Ciprian-Mitoceanu-ebook/dp/B00DI7JESQ/ref=sr_1_2?s=digital-text&ie=UTF8&qid=1389886958&sr=1-2
   Cred ca este si amazon.it sau cam aşa ceva
   O zi cât mai buna

  1. S-ar putea să te surprindă dar DA! Reuşesc să câştig bani din scris. Cel puţin în ultima vreme, deşi o perioadă destul de lungă scrisul a fost muncă voluntară. Însă editura cu care lucrez acum îmi plăteşte drepturile de autor. Nu e vorba de sume care să-mi permită să trăiesc doar din scris dar, pe de altă parte, reprezintă un supliment bine venit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cititor, scriitor, editorialist, profesor… si mai vedem noi