LA AN NOU, MUTRĂ NOUĂ. ŞI APUCĂTURI NOI

După cum cred că aţi observat, cei care treceţi mai des pe aici, mitoceanu.com a încasat oarecare modificari. Sau facelift, cum se spune mai modern. În momentul de faţă, se străduieşte să arate mai mult a site decât a blog, deşi şi blogul a rămas în programul editorial. Prin urmare, un pas mic pentru mine, un pas mare pentru blog. Şi poate că nu mă voi opri doar aici. Mai este loc, dar să nu anticipăm.

De asemenea, de ceva vreme am renunţat la recenziile de pe blog. Asta nu înseamnă că nu mai citesc, să nu se interpreteze greşit. Doar că nu mai scriu recenzii. Pentru moment, desigur, vorba lui 007, niciodată să nu spui niciodată, mai ales că treaba asta este molipsitoare. Nu mai scriu recenzii pentru că vreau să dedic mai mult timp materialului pe care-l vor recenza alţii. Mai pe scurt, mi-am propus ca anul acesta să scriu cât mai mult. Şi mai bine, dacă se poate.

În plus, mi-am propus să condensez în mitoceanu.com cât mai multă informaţie folositoare. Astfel, veţi găsi linkuri către librăriile unde se (mai) săsesc cărţile mele, scurtături spre povestiri şi multe altele. Atât deocamdată. Şi la cât mai pe curând…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *