M-AU OFERTAT, I-AM REFUZAT

Cred că s-a observat că, de ceva vreme, nu prea mai scriu zilnic. Îmi cer scuze, nu prea am avut timp în ultima vreme (n-o să fiu ipocrit şi să spun că am avut ceva mai bun de făcut). Şi mi-am propus să nu mă mai ocup de politică. Adică să nu mai înjur. Dar se pare că nu se poate. Că dacă nu mă ocup eu de politică se ocupă politica de mine (mai bine mă ocup eu de mine, adică mai citesc, ce credeaţi?).

Şi, cum spuneam, politica nu mă lasă.

Zilele trecute am fost ofertat. Nu spun de cine ca să nu-i fac publicitate electorală. Că nu e perioada şi nici nu merită. Nici unul nu merită, trebuie să-i cernem de cei care nu merită mai mult de cei care nu merită mai puţin.

Bun, kakaia oferta? cum ar spune ruşii. Cică dacă-i ajut să obţină ce vor, mă pun iar director. Adică pe scăuieşul de pe care am plecat mătrăşit la cerere (a se citi demisionat). Adică eu plec de voie şi voi mă vreţi înapoi de nevoie. Bună afacere, ce să spun. Dar eu nu şi nu. Nu mă interesează. Nu vreau ca politica să-mi asigure o reputaţie proastă. Băgaţi-vă oferta undeva. Nu merită. Şi sunt sătul de politică…

Dar mâine o să vă povestesc cum se pot câştiga alegerile. Simplu, cinstit, fără cheltuieli. Pe bune.

2 thoughts on “M-AU OFERTAT, I-AM REFUZAT”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *