Mândru că sunt moldovean…

Nici bine nu am făcut ochi că, de cum i-am aruncat pe Internet, cum am şi fost luat în primire de câţiva cunoscuţi mai harnici. Mândru că eşti moldovean?

De ce, aşa, dintr-o dată?

M-am lămurit destul de repede. Anisia Gafton a reuşit să pună mâna pe premiul de originalitate la concursul „Românii au talent” şi i-a mai lipsit ceva să-l umfle şi pe cel mare. A fost, cumva, chiar pe podium. Pe podiumul extins, adică în primii şase. Ultima din primii şase.

Mândru că eşti moldovean?

Ce să spun? Eu unul eram mândru că sunt moldovean cu mult înainte să ştiu de existenţa simpaticei zăpăcite. Am rămas mândru de asta chiar şi după ce am auzit de Mihaela Rădulescu şi i-am văzut evoluţia.

Mândru că sunt moldovean? Desigur. Dar nu e o toană de moment, un soi de zbuciumare patriotico-regională stimulată de un succes la care nu am avut nicio contribuţie. Sunt mândru că sunt moldovean pentru că aia sunt.

Moldovean.

P. S. O să mă uit la „Românii au talent” în reluare, poate devin şi mai mândru decât sunt :). Da, şi dacă v-aş face pe toţi mândri că sunteţi moldoveni sau români, n-aş da înapoi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *