Mi-am primit drepturile de autor de la Editura Tritonic!

Toată lumea e îngrozită de faptul că cei de la ANAF s-au pus pe treabă şi au început să scuture pe cine le cade în cale, doar, doar or ieşi banii. Însă acestă activitate are şi părţi bune. Cel puţin din punctul de vedere al scriitorului. Care, exact ca în poveste, atunci când nu se mai aştepta şi pierduse orice speranţă, a primit bani. Bani pentru primul contract de editare. Au trecut ceva ani de atunci şi, până în momentul de faţă nu am primit un sfanţ. Sau măcar vreo dare de seamă, de genul „n-ai vândut niciun căcat nimic, cine ne-a pus să te publicăm?”. Dar, dintr-o dată, s-a făcut lumină. Şi plin în buzunar. Mi-am primit toate  drepturile, exact cum scria în contract. Cu ceva dobândă drept despăgubire pentru întârziere. Nu e chiar dobânda de la bancă, dar e bună. Nu spun nici cât e suma că m-au rugat să nu dezvălui. Dar pot spune că, dacă aş primi la fel de mult pe o carte şi aş scoate câte o carte la jumătate de an, aş lăsa baltă orice alte activităţi şi m-am intitula cu mândrie scriitor profesionist.

Pentru doritorii de amănunte suplimentare precizez că am primit bani pentru Colţii. De la Editura Tritonic. Nu mă aşteptam. Cu scuzele de rigoare şi cu rugămintea de a distribui mai departe ştirea. Pentru că mai sunt scriitori care nu şi-au primit drepturile de la Tritonic. Aceştia sunt rugaţi să sune la tel. 0736.818.470  sau să trimită un mesaj pe formularul de contact.

Ce să mai spun? Viaţa e frumoasă. Mulţumesc Tritonic. La câţi bani am primit, sper să colaborăm cât mai curând.

Up-date peste ani. Având în vedere că mai trece lumea pe aici s-ar putea ca afirmaţiile din alte articole să ducă la ideea că sunt niţeluş schizo. Prin urmare fac precizarea că acest articol a fost – din păcate – o păcăleală de 1 aprilie.

DOAR O PĂCĂLEALĂ DE 1 APRILIE…

6 thoughts on “Mi-am primit drepturile de autor de la Editura Tritonic!”

  1. Speram sa nu fie pacaleala de 1 Aprilie………….Poate cu ocazia asta Predestinare genetica va vedea lumina zilei la Tritonic. Din coltul hartii nu se aude nimic, asa ca cine stie……….

    1. Noutati au fost. Era cât pe ce să fie publicată în întregime dar în ultima clipă mi s-a reziliat contractul pe motiv că nu s-au înţeles editorii cu coordonatorul de colectie. Poate la Bookfest, dar până nu e nimic sigur, nu spun nimic 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *