Notificare publică pentru editurile Texarom şi S.C. Millennium Books SRL

Astăzi, 29 septembrie 2016, se împlinesc cinci ani de când am semnat opt contracte cu editurile Texarom şi Millennium Books. Opt contracte pentru opt cărţi. Pe cinci ani.

Perioada contractuală expiră chiar astăzi. În cazul în care nu aş fi notificat editurile această perioadă s-ar fi prelungit automat. Din motive care ţin în special de lipsa de implicare a celor două edituri în direcţia publicării şi promovării cărţilor pentru care s-a făcut cesiunea drepturilor de autor, evitarea plăţii pentru cărţile vândute dar şi din motive personale, am decis să renunţ la colaborarea cu Texarom şi Millennium Books, drept pentru care fac prezenta notificare.

Asta să ştie toată lumea. Aşa cum am făcut publică semnarea contractelor, consider că sunt îndreptăţit să bat toba şi pe tema încetării colaborării. Să fie într-un ceas bun :)!

4 thoughts on “Notificare publică pentru editurile Texarom şi S.C. Millennium Books SRL”

  1. Dacă intri la mine pe site şi dai click pe butonul ”blog”, ai să vezi acolo pe manşeta din dreapta un contor. Ăla socoteşte anii, lunile şi zilele de când am semnat cu Editura Millennium Books şi n-am văzut un sfanţ sau măcar exemplarele mele din ceea ce au publicat (două la număr, conform contractului). Domnul Horia Nicola Ursu mi-a tot promis că-mi va livra cele cuvenite, apoi n-a mai răspuns la mesaje, nu înainte de a mă ameninţa că oricum voi lipsi din viitoarele ediţii ale antologiei în care m-a publicat; şi asta după ce m-a pulăit cum se cuvine pe Facebook numindu-mă un autor submediocru, uitând în prealabil că tot el mă publicase la editura lui. Când l-am întrebat de ce publică chiar el autori submediocri şi-a adus brusc aminte de mine şi s-a bâlbâit incoerent.
    Probabil pentru că am îndrăznit să-mi cer partea cuvenită, dar ce ştiu eu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *