O nouă povestire… în avans

O nouă povestire marca Mitoceanu Ciprian. Unde? În Revista Nautilus. Prima după o lungă perioadă de timp în care, din păcate, nici nu prea am scris şi, mai ales, m-am cam îndepărtat de SF. Dar, în ultima vreme, încet-încet, revin la gen. Şi nu pot spune că nu e o experienţă plăcută.

Ce poveste?

„În avans”

La o adică, treaba asta cu „în avans” sună destul de bine. Şi în regulă. Ce e mai în regulă decât să fii plătit pentru ceea ce încă nu ai făcut? În România se practică. Numai că… Numai că, uneori, poate că nu e chiar aşa de interesant. Mai ales dacă ai trecut prin mintea lu’ Mitoceanu Ciprian.

O poveste care a marcat o premieră pe plan personal. A început ca un roman şi a sfârşit ca o povestire. Şi încă una destul de scurtă. De la o vreme am observat până şi eu că le lungesc… Cumplit le mai lungesc. Sper să fie vorba şi de calitate la cantitate. Dar asta, nu-i aşa? Nu eu o hotărăsc, ci cititorul, suprema şi imparţiala instanţă în lumea cărţilor şi poveştilor.

Dacă aveţi răbdarea şi bunăvoinţa, clic aici. De o să vă placă, mai mare bucurie nu am. Dacă nu, atunci e numai şi numai vina mea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *