O SĂPTĂMÂNĂ CUM N-A MAI FOST ALTA

Săptămâna care tocmai a trecut a fost pentru mine una deosebită. Şi nu numai din cauză că s-a terminat anul şcolar. Am mai trecut de încă douăsprezece ori prin treaba asta, aşa că am început să mă cam obişnuiesc.

A fost săptămâna în care am fost băgat în seamă ca niciodată. Din punctul ăsta de vedere săptămâna a început miercuri, când pe domnul Florin Pîtea a făcut prima recenzie dezvoltată a Antologiei „Dincolo de noapte”. Citiţi aici (dacă vreţi, desigur)

După o scurtă pauză numită ziua de joi,”Dincolo de noapte” a fost iar luată la purecat pe mediatarget. S-a întâmplat în cursul zilei de vineri, cum s-ar spune. Cine nu suportă ca subsemnatul să fie băgat în seamă să nu se uite aici (vă ştiu eu, duşmanilor…). Cum s-ar spune, vineri un mare secret a fost dat la iveală.

Dar joi, dacă Antologia a fost lăsată în pace, a fost rândul romanului „În sîngele tatălui” să fie disecat. De un maestru. Ştefan Ghidoveanu, cel care a redactat cartea şi căruia îi mulţumesc pentru sfaturi. Blogul moshului poate fi consultat  aici sau din blogroll. Cine vrea să afle mai mult despre „În sîngele tatălui”, e de ajuns să se uite aici.

Sâmbătă am vorbit la radio. Nu prea mult, prin urmare se putea şi mai rău… (ăia care râd pe înfundate să afle că de fapt scriu asta la mişto, să se bucure şi ei).

Duminică pe Scifientland, au apărut câteva rânduri despre o povestire mai veche de-a mea. O poveste perversă. Cine e de ajuns de obsedat, poate să-şi încerce talentul de… cititor aici.

O săptămână încărcată, ce să spun. Mulţumesc din suflet celor care au citit şi au scris despre mine. Şi, desigur, le mulţumesc la fel de călduros şi celor care au citit şi nu au spus.

3 gânduri despre „O SĂPTĂMÂNĂ CUM N-A MAI FOST ALTA”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *