PUȚÍN CAM OCUPAT. ȘI STEPHEN KING L-A OMORÂT PE JOHN LENON

Cred că se vede, în ultima vreme am cam neglijat blogul și asta după ce taman am anunțat că a făcut un an. Nu, nu e vorba că l-am înțărcat numai ca să-l omor, pe principiul neaoș românesc, Eu te-am făcut, eu te omor. Doar că în ultima vreme nu prea am avut timp și, cu puțin noroc, nu o să am nici în continuare. Cu puțin noroc spun, deoarece când nu am ce face cam intru în panică. Nu-mi prea place să stau degeaba și, din fericire, în ultima vreme, nu mă prea pot pot plânge. Am de lucru, și nu numai pe tărâm literar. Pentru că mai am și serviciu. Din fericire. Serile trecute mi le-am petrecut scriind. Masiv. Așa că… de unde timp?

Am citit destul de puțin zilele acestea, dar mai bine nu o făceam. Cică Stephen King este adevăratul ucigaș al lui John Lennon. Ei, cineva m-a suspectat că eu am lansat duma asta, dar nu e adevărat. Un tip, Steve Lightfoot  este responsabil. A scris chiar o carte pe marginea subiectului

Până unde merge treaba asta cu teoria conspirației și cât trebuie să sufere Stephen King din cauza ei…

 King a fost acuzat de plagiat de către un obscur autor care a pretins drept absolut de autor pe virgule, a fost acuzat că l-a ucis pe marele John dar nimeni nu spune nimic despre faptul că i-a tras-o lui Yoko Ono. A fost turtit cu camionul… Mai frate, cam ce mai urmează?

Așa că, dacă mai citesc ceva pe viitor, o să am grijă să nu fie cu teorii ale conspirației. Dar treaba asta cu John și King m-a amuzat teribil. Nu știu cum o fi reacționat Stephen King.

Dar m-am și îngrijorat. Nu de alta, dar, ca scriitor, dacă se apucă cineva să mă acuze că l-am căsăpit pe Fuego?

Dă-l încolo, nu e decât un gând, așa, care mi-a trecut prin minte înainte să-l pot opri.

Eu să scap omenirea de cântecele lui Fuego… Chiar așa, ce prostie. Cine o sa mai impodobeasca bradul?

2 thoughts on “PUȚÍN CAM OCUPAT. ȘI STEPHEN KING L-A OMORÂT PE JOHN LENON”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *