Redactor şef-adjunct la Revistadesuspans.ro

Zilele trecute am avut parte de o mare bucurie pe care, ce-i drept, ceva mai târziu, o împărtăşesc la toată lumea. Pentru cei care încă nu au aflat, evident. Mai pe scurt, am primit o propunere şi am spus „Da”. Mircea Pricăjan mi-a propus să mă integrez, nu în absolut, ci în echipa Revistei de suspans. O asemenea propunere nu se refuză.

Prin urmare, când vreţi să vorbiţi cu redactorul şef adjunct, vorbiţi cu mine. Iată ce frumos vorbeşte Mircea, pe site la el acasă despre „racolarea” subsemnatului:

Mai departe, a fost uşor să cădem de acord asupra cui să propunem poziţia secundă. Ciprian Mitoceanu, deşi are un temperament vulcanic, expansiv, nu e un exaltat. Scriitura lui e chibzuită, expertă, deşi poate speria prin dimensiunea desfăşurării ei — orice povestire a lui Ciprian este la graniţa nuvelei! Astea două caracteristici ne-au spus amândurora un lucru: că Ciprian îşi ia munca în serios şi că o face cu mare pasiune. Omul potrivit la locul potrivit.

Şi mai spune şi altele, pentru cei interesaţi, clic aici.

O mare surpriză, o mare cinste. Dar şi responsabilităţi pe măsură. De care, sper, să mă achit pe măsura încrederii care mi s-a acordat.

2 thoughts on “Redactor şef-adjunct la Revistadesuspans.ro”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *