Revenit pe com… .com

Am lipsit de pe blog. Nu pentru că nu aveam nimic de spus ci pentru că m-am mutat. În casă nouă, cum s-ar spune, pe ciprianmitoceanu.com. Cum s-ar spune, întoarcerea fiului risipitor. Nu de alta, dar pe .com am început şi aici este normal să continui. Cât o să am chef. Nu de alta, dar blogul e ca ţigara. Sau rachiul pentru moldoveni, odată ce i-ai prins gustul, e cam greu să te laşi de sport.

Prin urmare, revenit pe .com. Mi-am schimbat şi numele iniţial, care era mitoceanu şi se asorta cu .com. Acum mi-am afişat numele complet, să ştie lumea despre cine este vorba, nu de alta, dar talentul îi cam chinuie pe cei de-ai lui Mitoceanu şi să nu mă confunde lumea cu verii sau cu fratele. Sau cu taică-meu, autorul autorului cum s-ar spune. Aşa că, scurt pe doi, ciprianmitoceanu.com. Şi Stephen King are stephenking.com, deocamdată singura asemănare care sare în ochi dintre subsemnatul şi gigantul din Maine.

A, şi el are motocicletă. Sau avea… El cu Harley Davidson, eu cu Triumph.

 

4 thoughts on “Revenit pe com… .com”

  1. Ești bestial cu motoțiclu ăsta, vezi să n-o ei pe islaz ca acum 15 ani cu VW meu. Te-am salvat ca să văd mai bine pe ce motor stai. Ia și o pațachină în spate că ai loc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *