SUNT (IAR) PE LOCUL CINCI. CE AM MAI FĂCUT, CE AM MAI AUZIT…

Şi luna aceasta figurez în Top cinci la Editura Millennium. De data aceasta cu În sângele tatălui, după ce luna trecută am fost plasat în top de Amendamentul Dawson.

În altă ordine de idei, cine vrea să cumpere una dintre cele două cărți de top cinci, bașca antologia, luați cu încredere de aici

În rest, ce să mai spun? Se apropie sfârșitul anului școlar. Și am primit niște întrebări la care trebuie să răspund. De la cine și ce anume… Mai treceți pe aici.

O zi bună vă doresc!

10 thoughts on “SUNT (IAR) PE LOCUL CINCI. CE AM MAI FĂCUT, CE AM MAI AUZIT…”

  1. Multumesc mult. Locul 1 încă mai așteaptă. Încă mai e de lucru.
    Cât despre modestie… Dacă eram cu adevărat modest, nu băgam postul de față.

  2. Continuarea va aparea, daca totul merge bine, in vreo luna, doua. Sper ca toate cele trei volume sa fie prezente la targul de carte din toamna, Gaudeamus. Asa de fapt este si programat dar stii cum se spune, nu se stie niciodata ce si cum…

    1. Ah, scuzele mele. Nu ai specificat iniţial şi, dat fiind faptul că în articol era vorba de volumul 1, am dedus că de fapt la el te referi. Nu ştiu exact cum merg treburile la Milennium, dar ca cititor cu ceva contacte am înţeles că oamenii se ţin de cuvânt. Cel puţin aşa mi s-a demonstrat în cazul lansărilor pe care le aşteptam de la ei.

  3. @Lucian: de curiozitate, intreaba la Millennium cand trebuia sa lanseze „Anul molimei/imi scapa autorul” si „Monalisa Overdrive/William Gibson”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *