SUPER CONCURS. PE FANSF.

Am preluat integral textul de pe fansf. E mai mult decât interesant.

„Ideea acestui concurs mi-a venit in urma unei discutii cu un impatimit al filmelor SF care m-a rugat sa-i fac un top al celor mai bune romane SF romanesti si iata-ma cu propunerea pentru un concurs inedit care are drept premiu o carte a unui autor roman care va fi o surpriza placuta pentru cistigator.

Regulile concursului sunt urmatoarele: autorul care iese intr-un top ten pe primul loc primeste 10 zece puncte, locul doi 9 puncte si asa mai departe, concurentul care se apropie cel mai mult de punctajul maxim va fi declarat cistigatorul premiului.

Asadar rog pe toti sefistii dar si cititorii de sf&f sa faca un top 10 a celor mai bune romane sf&f romanesti. Este o buna ocazie de a arata lumii intregi ca avem scriitori de valoare dar si talente literare.

Concursul va dura fix o luna de zile asa ca aveti timp sa va exprimati optiunile si sa vinati si premiul cel mare. Concursul se va incheia pe 5 martie a.c.”

 

Deci, suntem invitaţi, cu mic, cu mare, să facem topul celor 10 romane sf româneşti. Pentru unii dintre noi, e o bună ocazie să citim (măcar) cele zece romane.

Din păcate, pentru mine, eu încă nu am scris (şi publicat) zece romane sf…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *