Un interviu de milioane cu milioane cu o editoare de miliarde

Deea Sterea este cunoscută, printre altele, pentru faptul că nu dă prea des interviuri. Dar, aşa cum spune chiar ea, atunci când o face, merge până la capăt şi spune tot ce e de spus.

De data aceasta „ghinionul” a căzut pe Mela, de la Recenzii cărţi bune care a avut câteva curiozităţi. La care Deea Sterea a răspuns cum nu se poate mai bine. Iată şi un mic fragment…

1. Bună, Deea, ce este important de știut despre tine?

Bună, Mela! Primul și cel mai important lucru de știut despre mine este că am nevoie de o cană de cafea dimineața pentru a mă transforma într-o ființă umană. Orice se întâmplă înainte de cana aia de cafea se face pe riscul celorlalți!  Lăsând gluma la o parte, sunt psiholog, editor și co-proprietar al Crux Publishing împreună cu Andrei Mazilu, sunt dependentă de muncă din nefericire, am accent ardelenesc dar iubesc Bucureștiul și mă leg de unii oameni pe viață. Sunt hiperactivă, vorbesc cam mult și muncesc cât cinci oameni odată. Mă consider geek și nu am de gând niciodată să devin o tanti serioasă și înțepată oricât de mult aș înainta în vârstă”.

Deea a vorbit despre cărţi, despre cititori, despre scriitori (la capitolul acesta a spus câte ceva şi despre mine), despre planuri de viitor şi despre cafeaua de dimineaţă.

Pentru cei interesaţi, restul interviului se găseşte aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *