Un interviu de milioane…

Din capul locului fac precizarea că nu e vorba de un interviu cu subsemnatul sau pus la cale de subsemnatul. Doar că apar şi eu, pe ici, pe colo…

Vedeta interviului pus la cale de Liviu de la FanSF este nimeni alta decât Andreea Sterea, care, împreună cu Şerban Andrei Mazilu, a pus bazele uneia dintre cele mai serioase şi dinamice edituri de pe piaţa din România – Crux Publishing. Planuri actuale, planuri de viitor, precizări cât se poate de necesare privind reeditarea volumului „În sângele tatălui”, prima parte din trilogia Predestinare genetică, explicaţii pentru alegerea vârcolacilor în detrimentul vampirilor şi zombilor – deşi genul acesta de arătări sunt foarte la modă – ei, da, de ce să nu vină şi vremea vârcolacilor? Nu de alta, dar sunt capabili de multe surprize pe plan literar şi nu numai.

Câte ceva şi despre mine. Sau mai bine zis despre ce scriu eu.

Ciprian Mitoceanu este, din punctul nostru de vedere, un foarte puternic scriitor de SF, iar universul Dawson, din care face parte și Predestinare genetică, are o incontestabilă valoare literară. Acum, mai mult decât oricând, distopia propusă de autor în romanul În sângele tatălui are valoarea unui cutremur intelectual și emoțional, pentru că te face să te gândești în permanență „cum ar fi dacă ASTA ar deveni real?””

Mai pe scurt, un interviu de milioane. Pe care vă invit să-l citiţi aici.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *