vALLuntar. Mi-am primit cărţile. Urmează recenziile

Nu ascund (nici nu mă simt în stare şi nici nu trebuie) dar zilele acestea sunt niţel mai ocupat decât de obicei. Adică mai mult decât foarte ocupat. Niscaiva cursuri pe Platformă – apropo, am avut o repriză de înjurături cu cei de la Siveco. Face  bine la nervi şi oricum, dacă nu fac treabă bună, măcar pentru înjurat sunt buni.

Dar altul este rolul postului de faţă. Cu ceva zile în urmă povesteam ceva despre vALLuntar. Despre implicare, despre cărţi şi despre editura All. Mi-au sosit cărţile pentru campanie. Primele două volume din seria Oksa Pollock. Sincer să fiu, de multă vreme urmăream să citesc seria asta, dar am tot fost pus în situaţia de a amâna. Motive se găsesc, nu e vorbă.

Pe de altă parte, ieri am promovat unul dintre examenele care îmi atârnau cam greu la bugetul cronologic. A fost mai simplu decât mă aşteptam dar nu aşa de simplu pe cât doream. Dar l-am trecut. Şi acum, până când vine următorul examen, mai am timp şi pentru citit. Şi am ce citi. Dar, ca urgenţă, vreau să vaăd cum stă treaba cu aventurile fătucii de pe copertă. Are aşa nişte ochişori care-ţi dau de bănuit că nu pierde timpul pregătindu-se pentru examene şi alte alea.

Pe de altă parte, chiar vreau să văd cât mai mulţi copaci plantaţi în pădurile de buturugi ale României. Din an în an, zestrea verde este jefuită de indivizi care fură ca-n codru. Asta cât o să mai fie codru, că nu mai e mult şi o să le arătăm copiilor păduri numai în poze. Şi alea digitale, că hârtie de unde?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *