VIN SCORNELILE MOŞULUI…

După o aşteptare plină de palpitaţii, speranţele amatorilor de ficţiune speculativă au fost răsplătite pe deplin.

Preiau de pe blogul Moşului SF:

„Dragi prieteni,

A venit – în sfârșit – momentul să începem să promovăm cu adevărat „culegerea” de schițe și povestiri născută din prozele publicate pe acest blog la rubrica CELE 1001 DE SCORNELI ALE MOSHULUI SF. Dacă până acum credeați că e vorba despre o simplă manevră publicitară, destinată să promoveze blogul, începând de astăzi voi încerca să vă demonstrez că tot ceea ce v-am povestit este real și că inițiativa noastră – a autorilor cuprinși în volum, dar și a echipei tehnice din partea editurii Millennium Books – este cât se poate de vie și gata să iasă în lume ca să-și împlinească destinul”.

Prezentarea unui volum care, atâta timp cât selecţia prozelor a fost misiunea lui Ştefan Ghidoveanu, nu poate fi decât de o calitate deosebită, Moshul SF bucurându-se de tot creditul de care are nevoie din partea subsemnatului.

Pentru cei interesaţi, citiţi restul prezentării aici. Drept bonus suplimentar, veţi găsi şi câteva variante de copertă. Toate superbe, dar, evident, ghici care-mi place mie cel mai mult?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *