Volumul „Faţă în faţă” disponibil la precomandă

Anul trecut, cam tot prin această perioadă, „În sângele tatălui” primul volum al seriei „Predestinare genetică”, îşi croia drum către cititori. Anul acesta emoţia începutului este înlocuită cu nostalgia trecutului. Asta pentru că seria „Predestinare genetic” a ajuns la final, ultimul volum al seriei – „Faţă în faţă” –  fiind accesibil doritorilor la precomandă. Cu reducerea de rigoare şi transport gratuit. Şi – evident! – cu autograful autorului.

În sfârșit față în față, Robert Piest și Leonard Goldman încep un joc periculos de-a șoarecele și pisica. Drumul spre adevăr este presărat cu cadavre, dar cine va câștiga și cine va plăti pentru faptele sale?

Predispoziţia pentru crimă pare să se manifeste mai intens ca oricând favorizându-i congresmanului Dawson o ascensiune politică fulminantă. Zorii unei noi ere se întrevăd, cu preţul vieţii unor oameni nevinovaţi, iar politicianul este acolo pentru a culege roadele„.

Pentru cei interesaţi de aventurile cărora Robert şi Leo trebuie să le facă faţă (în „Faţă în faţă” 🙂 ) volumul se găseşte la un clic distanţă chiar aici.

Lectură plăcută să aveţi, dragi cititori!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *